Συχνές Ερωτήσεις

Πωλητής

Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η κλήρωση, θα λάβετε ένα συγχαρητήριο email όπου θα περιέχει και τις πληροφορίες επικοινωνίας με τον νικητή.

Μια κλήρωση θεωρείται επιτυχής για τον πωλητή όταν έχουν πουληθεί όλοι οι λαχνοί στην προκαθορισμένη από εσάς ημερομηνία.

Στην περίπτωση που δεν έχουν πουληθεί όλοι οι λαχνοί στην ημερομηνία που ορίσατε υπάρχουν δυο επιλογές:

1) Δέχεστε την πώληση του προϊόντος σας στην τιμή του συνόλου των πωληθέντων λαχνών.

2) Δεν δέχεστε την πώληση του προϊόντος σας και κρατάτε το προϊόν σας. 

Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η κλήρωση  και ο νικητής «έχει αποδεχτεί» το βραβείο, θα σας στείλουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις των λαχνών μετά την αφαίρεση της προμήθειας της Lakime. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται συνήθως εντός 48 ωρών από την στιγμή που ο νικητής έχει αποδεχτεί το βραβείο.

Μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή μέσω PayPal.

Φυσικά! Για να παρακολουθήσετε την πορεία της αγγελίας σας πολύ απλά συνδεθείτε στην πλατφόρμα της Lakime.

Μπορείτε να ορίσετε η κλήρωσή σας να λήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία ή να επιλέξετε να ολοκληρωθεί μετά την πώληση και του τελευταίου λαχνού.

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email από την Lakime.

Θα λάβετε ένα email από την Lakime, παρέχοντάς σας το όνομα του νικητή, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία του λαχνού του.

Όταν δημιουργήσετε την αγγελία σας, θα επιλέξετε τον τρόπο παράδοσης και παραλαβής. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, εσείς θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον νικητή  για να κανονίσετε την παράδοση και παραλαβή του βραβείου.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την αγγελία σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Η Lakime κρατάει μία προμήθεια 9% ΜΟΝΟ στην περίπτωση επιτυχημένης πώλησης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει καμία χρέωση για τον πωλητή. 

Κανένα πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε άμεσα μέσω email στο info@lakime.com. Στην συνέχεια θα  πραγματοποιηθεί κλήρωση και ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 80% των πωληθέντων λαχνών.

Σενάριο (1): Δεν έχει πουληθεί κανένας λαχνός σε διάστημα 6 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα.
Η αγγελία διαγράφεται.
Σενάριο (2): Δεν έχουν πουληθεί όλοι οι λαχνοί (έχει πουληθεί έστω και ένας λαχνός) σε διάστημα 12 μηνών από την ημέρα καταχώρησης της αγγελίας στην πλατφόρμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύνολο των λαχνών που έχουν πουληθεί. Αν ο πωλητής παραδώσει το βραβείο στον νικητή τότε θα του στείλουμε τα χρήματα από τις πωλήσεις των λαχνών. Αν ο πωλητής δεν δεχτεί να παραδώσει το βραβείο τότε ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 80% των πωληθέντων λαχνών και ο πωλητής θα κρατήσει το προϊόν του.

Αγοραστής

Η τιμή του λαχνού για κάθε διαγωνισμό είναι διαφορετική και καθορίζεται από τον πωλητή.

Μπορείτε να αγοράσετε τους λαχνούς σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, Paypal, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Ο νικητής θα αναδειχθεί έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής γεννήτριας τυχαίων αριθμών του random.org η οποία είναι πιστοποιημένη από το ανεξάρτητο εργαστήριο ECORGA (ISO/IEC 17025:2005) το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, οδός 2/F Berkeley Square House, Berkeley Square London, W1J 6BD. Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Lakime.

Φυσικά! Για να παρακολουθήσετε την πορεία των λαχνών μπείτε στο προϊόν που επιθυμείτε και δείτε την πορεία των λαχνών.

Συγχαρητήρια! Αν κερδίσατε τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή για τον τρόπο παράδοσης του βραβείου σας. Μόλις λάβετε το βραβείο σας και είστε ευχαριστημένοι με αυτό θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί ''ΤΟ ΕΛΑΒΑ''. Μόνο τότε ο πωλητής θα λάβει τα χρήματα από τους λαχνούς.

Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται είτε σε συγκεκριμένη ημερομηνία  είτε όταν πουληθούν όλοι οι λαχνοί, ανάλογα με την επιλογή του πωλητή.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε μια κλήρωση εξαρτώνται από το συνολικό αριθμό των λαχνών που αγοράσατε σε σχέση με το συνολικό αριθμό των λαχνών που πουλήθηκαν. Για παράδειγμα, εάν έχουν εκδοθεί 100 λαχνοί και έχετε αγοράσει 1 λαχνό τότε οι πιθανότητες νίκης είναι 1/100.

Ναι. Μπορείτε να αγοράσετε όσους λαχνούς επιθυμείτε (πάντα βάση του διαθέσιμου αριθμού λαχνών).

Ναι! Διαθέτουμε το δικό μας λογαριασμό εμπόρου και χρησιμοποιούμε έναν επεξεργαστή πληρωμής εγκεκριμένο από την Visa και την MasterCard.

Οι συμμετέχοντες είναι 100% ασφαλείς επειδή οι κληρώσεις είναι αυτοματοποιημένες και οι πωλητές δεν έχουν κανέναν έλεγχο ή επιρροή στην επιλογή του νικητή. Επίσης, κρατάμε όλα τα χρήματα στο δικό μας λογαριασμό, έτσι ώστε να μην μεταφερθούν κεφάλαια ποτέ σε έναν πωλητή μέχρι να επιβεβαιωθεί η παραλαβή του βραβείου από τον νικητή. Αυτό εξαλείφει όλα τα κίνητρα των πωλητών να ψεύδονται ή να διαφημίζουν με δόλο βραβεία που δεν υπάρχουν.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το σύνολο των λαχνών που έχουν πουληθεί. Αν ο πωλητής παραδώσει το βραβείο στον νικητή τότε θα του στείλουμε τα χρήματα από τις πωλήσεις των λαχνών. Αν ο πωλητής δεν δεχτεί να παραδώσει το βραβείο τότε ο νικητής θα λάβει χρηματικό ποσό ίσο με το 80% των πωληθέντων λαχνών και ο πωλητής θα κρατήσει το προϊόν του.

Κάθε κλήρωση έρχεται με μια "εγγύηση της Lakime" που σημαίνει ότι εάν δεν λάβετε το βραβείο ή εάν είναι διαφορετικό από αυτό που διαφημίστηκε, θα σας καταβληθεί αποζημίωση ύψους 80% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των λαχνών.

Αναζήτηση